Válassza ki a teraszdeszkát és szerezze meg az Önnek megfelelő CAMO rendszert!

BARÁZDÁLT KEMÉNYFA

Amikor olyan gyönyörű barázdált keményfából épít, mint az Ipe, Tigerwood, Cumaru és Angelique, olyan rögzítőt szeretne, amely tartós, és könnyen telepíthető. Nézze meg a CAMO EdgeClips és az EdgeXClips programját, mely a legjobb rejtett rögzítő klipsz a barázdált keményfa burkolatokhoz, és amely 5 -ször gyorsabban telepíthető a DRIVE segítségével.

Ehhez az anyaghoz használható termékek

Építsen ötször gyorsabban a díjnyertes CAMO DRIVE használatával, amely rögzíti a felületi- és oldalcsavarokat, klipszeket.

Termékek megtekintése>>

LEVER

Bármelyik vetemedett teraszdeszka kiegyenesedik, és a hornyolt táblák is szépen sorba rendezhetőek a LEVER deszkahajlító szerszámmal egyetlen mozdulattal.

Termékek megtekintése>>

Az EDGE™ klipszek körülölelik a gerendát, nem igényelnek részleges telepítést, és a legjobb rejtett teraszklipszek 90 °-os teraszok telepítésekhez.

Termékek megtekintése>>

Az EDGEX™ klipszeket úgy tervezték, hogy körülölelik a tábla hornyát, így tökéletesek a ferde teraszokhoz és a dupla gerendákra.

Termékek megtekintése>>

Szereljen barázdált deszkákat a 14–18GA fémgerendákra az EDGEXMETAL™ klipszekkel, és rögzítse őket a NEVER-MISS vezetősín vagy DRIVE segítségével.

Termékek megtekintése>>

A kezdő klipszek alkalmazásával elerülheti, hogy az első és utolsó hornyolt deszkákat a felületükön kelljen rögzítenie.

Termékek megtekintése>>

Építsen OKOSABBAN, építsen gyorsabban.

A CAMO termék könnyen használhatóak és bármilyen felületen alkalmazhatóak - így a munkavégzés könnyű lesz.

A CAMO