Válassza ki a teraszdeszkát és szerezze meg az Önnek megfelelő CAMO rendszert!

CÉDRUS

Csökkentse a szétforgácsolás lehetőségét azáltal, hogy CAMO szerszámokkal és Edge teraszcsavarok segítségével, rögzíti a cédrusfából készült deszkákat. A CAMO Edge teraszcsavarok egy egyedi éllel rendelkeznek, így a forgácsot kivezetik, és mivel a tábla szélén vannak rögzítve, csavarmentes, hasadásmentes felületet biztosítanak. Ha hagyományos, felületén rögzített teraszra vágyik, használjon CAMO tárazott fa csavarokat vagy Premium teraszcsavarokat!

Ehhez az anyaghoz használható termékek

Építsen ötször gyorsabban a díjnyertes CAMO DRIVE használatával, amely rögzíti a felületi- és oldalcsavarokat, klipszeket.

Termékek megtekintése>>

Hevederes oldalsó padlócsavarok

Kizárólagos használatra a DRIVE szerszámmal, hevederes oldalsó padlócsavarok biztosítják a padlózatot oldalról.

Termékek megtekintése>>

LEVER

Bármelyik vetemedett teraszdeszka kiegyenesedik, és a hornyolt táblák is szépen sorba rendezhetőek a LEVER deszkahajlító szerszámmal egyetlen mozdulattal.

Termékek megtekintése>>

Pro vezető

A Pro Guide rögzíti a deszkát, és 5 mm-es rést alakít ki, miközben két CAMO Edge teraszcsavart vezet be a deszka oldalába.

Termékek megtekintése>>

Sarokvezető

Rés nélküli terasz telepítéséhez használja a fúróhoz rögzített sarokvezetőt, amely egy sarokcsavart vezet be a tábla oldalába.

Termékek megtekintése>>

Sarok teraszcsavarok

Párosítsa a szabadalmaztatott egyedi csavarokat a Pro Series Guide-dal, hogy könnyen és megfizethető módon alakítson ki rögzítőelemek nélküli felületet.

Termékek megtekintése>>

Prémium terasz csavarok

Ha hagyományos megjelenést szeretne, használjon prémium teraszcsavarokat, melyek szorosan rögzítik a deszkát a gerendához.

Termékek megtekintése>>

Építsen OKOSABBAN, építsen gyorsabban.

A CAMO termék könnyen használhatóak és bármilyen felületen alkalmazhatóak - így a munkavégzés könnyű lesz.

A CAMO