Válassza ki a teraszdeszkát és szerezze meg az Önnek megfelelő CAMO rendszert!

HORNYOLT SZINTETIKUS TERASZDESZKA

A CAMO DRIVE szerszám és a rejtett klipszkek a felül barázdált kompozit, védőréteggel ellátott kompozit és WPC deszkákhoz is alkalmazhatóak, beleértve a Trex®, TimberTech®, AZEK®, Deckorators®, Fiberon, MoistureShield® termékeket. Rögzítse rejtett teraszklipszeinket kézzel a hagyományos módszerekhez képest feleannyi idő alatt, és akár 5-ször gyorsabban építhet teraszt a DRIVE segítségével.

Ehhez az anyaghoz használható termékek

Építsen ötször gyorsabban a díjnyertes CAMO DRIVE használatával, amely rögzíti a felületi- és oldalcsavarokat, klipszeket.

Termékek megtekintése>>

LEVER

Bármelyik vetemedett teraszdeszka kiegyenesedik, és a hornyolt táblák is szépen sorba rendezhetőek a LEVER deszkahajlító szerszámmal egyetlen mozdulattal.

Termékek megtekintése>>

Az EDGE™ klipszek körülölelik a gerendát, nem igényelnek részleges telepítést, és a legjobb rejtett teraszklipszek 90 °-os teraszok telepítésekhez.

Termékek megtekintése>>

Az EDGEX™ klipszeket úgy tervezték, hogy körülölelik a tábla hornyát, így tökéletesek a ferde teraszokhoz és a dupla gerendákra.

Termékek megtekintése>>

Szereljen barázdált deszkákat a 14–18GA fémgerendákra az EDGEXMETAL™ klipszekkel, és rögzítse őket a NEVER-MISS vezetősín vagy DRIVE segítségével.

Termékek megtekintése>>

A kezdő klipszek alkalmazásával elerülheti, hogy az első és utolsó hornyolt deszkákat a felületükön kelljen rögzítenie.

Termékek megtekintése>>

Építsen OKOSABBAN, építsen gyorsabban.

A CAMO termék könnyen használhatóak és bármilyen felületen alkalmazhatóak - így a munkavégzés könnyű lesz.

A CAMO