Válassza ki a teraszdeszkát és szerezze meg az Önnek megfelelő CAMO rendszert!

KEZELT FŰRÉSZÁRU

Hagyományos hőkezelt teraszdeszka használata nem jelenti azt, hogy a hagyományos módon kell azokat rögzíteni. Bár a felületi rögztés működik, a táblák idővel valószínűleg felhasadnak és megrepednek. A rögzítőelem nélküli felületet kialakítása érdekében a CAMO szerszámok és az Edge csavarok segítségével rögzítse a deszkákat az oldaluknál. Ha hagyományos, felületén rögzített teraszra vágyik, használjon CAMO tárazott fa csavarokat vagy Premium teraszcsavarokat!

Ehhez az anyaghoz használható termékek

Építsen ötször gyorsabban a díjnyertes CAMO DRIVE használatával, amely rögzíti a felületi- és oldalcsavarokat, klipszeket.

Termékek megtekintése>>

Hevederes oldalsó padlócsavarok

Kizárólagos használatra a DRIVE szerszámmal, hevederes oldalsó padlócsavarok biztosítják a padlózatot oldalról.

Termékek megtekintése>>

LEVER

Bármelyik vetemedett teraszdeszka kiegyenesedik, és a hornyolt táblák is szépen sorba rendezhetőek a LEVER deszkahajlító szerszámmal egyetlen mozdulattal.

Termékek megtekintése>>

Pro-X1 vezető

A Pro-X1 Guide rögzíti a deszkákat, és 1,6 mm-es rést alakít ki, miközben két CAMO Edge teraszcsavart vezet be a tábla olalába.

Termékek megtekintése>>

Sarokvezető

Rés nélküli terasz telepítéséhez használja a fúróhoz rögzített sarokvezetőt, amely egy sarokcsavart vezet be a tábla oldalába.

Termékek megtekintése>>

Sarok teraszcsavarok

Párosítsa a szabadalmaztatott egyedi csavarokat a Pro Series Guide-dal, hogy könnyen és megfizethető módon alakítson ki rögzítőelemek nélküli felületet.

Termékek megtekintése>>

Prémium terasz csavarok

Ha hagyományos megjelenést szeretne, használjon prémium teraszcsavarokat, melyek szorosan rögzítik a deszkát a gerendához.

Termékek megtekintése>>

Építsen OKOSABBAN, építsen gyorsabban.

A CAMO termék könnyen használhatóak és bármilyen felületen alkalmazhatóak - így a munkavégzés könnyű lesz.

A camo