Válassza ki a teraszdeszkát és szerezze meg az Önnek megfelelő CAMO rendszert!

VÖRÖSFENYŐ

A CAMO Edge rögzítés a legjobb módja a vörösfenyő burkolat kivitelezésének. A CAMO szerszámok Edge teraszcsavarokat juttatnak a tábla oldalába, ami azt jelenti, hogy nincsenek hasító vagy repedő táblák, csak erősen rögzítő csavar és rögzítőelem nélküli felület. Ha hagyományos, felületén rögzített teraszra vágyik, használjon CAMO tárazott fa csavarokat vagy Premium teraszcsavarokat!

Ehhez az anyaghoz használható termékek

Építsen ötször gyorsabban a díjnyertes CAMO DRIVE használatával, amely rögzíti a felületi- és oldalcsavarokat, klipszeket.

Termékek megtekintése>>

Hevederes oldalsó padlócsavarok

Kizárólagos használatra a DRIVE szerszámmal, hevederes oldalsó padlócsavarok biztosítják a padlózatot oldalról.

Termékek megtekintése>>

LEVER

Bármelyik vetemedett teraszdeszka kiegyenesedik, és a hornyolt táblák is szépen sorba rendezhetőek a LEVER deszkahajlító szerszámmal egyetlen mozdulattal.

Termékek megtekintése>>

Pro vezető

A Pro Guide rögzíti a deszkát, és 5 mm-es rést alakít ki, miközben két CAMO Edge teraszcsavart vezet be a deszka oldalába.

Termékek megtekintése>>

Sarokvezető

Rés nélküli terasz telepítéséhez használja a fúróhoz rögzített sarokvezetőt, amely egy sarokcsavart vezet be a tábla oldalába.

Termékek megtekintése>>

Sarok teraszcsavarok

Párosítsa a szabadalmaztatott egyedi csavarokat a Pro Series Guide-dal, hogy könnyen és megfizethető módon alakítson ki rögzítőelemek nélküli felületet.

Termékek megtekintése>>

Prémium terasz csavarok

Ha hagyományos megjelenést szeretne, használjon prémium teraszcsavarokat, melyek szorosan rögzítik a deszkát a gerendához.

Termékek megtekintése>>

Építsen OKOSABBAN, építsen gyorsabban.

A CAMO termék könnyen használhatóak és bármilyen felületen alkalmazhatóak - így a munkavégzés könnyű lesz.

A CAMO